U zoekt ramen en deuren in Zoersel? Bagoteq is er voor u!

Ervaring troef

Sinds 2007 is Bagoteq uw beste keuze voor ramen en deuren in Zoersel en omstreken.
Zowel voor passief ramen en deuren als voor ramen en deuren in Aluminium of PVC kunt u beroep doen op onze expertise. 

Wij vinden het belangrijk om dicht in uw buurt te zijn, zowel voor verkoopsadvies alsook een vlotte service tijdens de opvolging.

aluminium ramen

Aluminium

PVC Deuren 03

PVC

passief ramen

Passiefbouw

ONTVANG SNEL EEN GRATIS OFFERTE!
CTA

Kwaliteit

Welk budget u ook heeft, wij maken geen enkel compromis en zorgen steeds voor stevige kwalitatieve ramen en voor een optimale isolatie. Wij zijn in Zoersel en omstreken immers dè referentie op gebied van de kwaliteit van ons werk, onze producten en de door ons geleverde service. Sinds enkele jaren specialiseren wij ons ook op vlak van passief ramen en deuren waarvoor wij inmiddels veel vakkennis hebben opgebouwd.

Service

Wij zijn uw aanspreekpunt voor advies en opmetingen ter plaatse, voor een vrijblijvende offerte, voor een vakkundige installatie maar ook voor de naverkoop zorg en eventuele herstellingen van uw ramen en deuren in Zoersel.

Zo kunt u rekenen op een goede opvolging van uw dossier, en kunnen wij u de allerbeste service en naservice bieden, van A tot Z.

Elegant & Stijlvol

De kleur van uw raam- en deurprofielen is bepalend voor het uitzicht van uw woning. Daarom is het belangrijk er één te kiezen die niet alleen van buiten maar ook van binnen perfect past.  Vrijwel alle RAL kleuren zijn mogelijk en voor PVC ramen en deuren kan u ook kiezen uit de meest uiteenlopende stijlen, hetzij modern of landelijk.

Nieuwbouw en renovaties.

Samen met betrouwbare partners kunnen wij voor zowel nieuwbouw als renovaties een totaalpakket bieden voor eventuele bijkomende werken, zoals bezettingswerken, aanpassingen aan elektriciteit en verwarming, kleine verbouwingswerken.

REFERENTIES ALUMINIUM RAMEN en DEUREN

Een mooie combinatie van vakmanschap en schoonheid