De Betere Kwaliteit in
Aluminium Ramen en Deuren

Aluminium Ramen en Deuren Antwerpen

Bij Ramen Bagoteq werken wij enkel met de kwalitatief hoogstaande aluminium ramen en deuren van Aluk. Voor de productie en assemblage van de ramen en deuren zelf doen wij dan weer een beroep op Peeters- De Raamproducent, die ons op een professionele manier bijstaan voor de vervaardiging van de ramen, en ons een goede naservice bieden.

Aluminium ramen en deuren zijn stijlvol en hebben een tijdloos design, zowel in klassieke, strakke, retro of hedendaagse uitvoering. Wij bieden een ruim assortiment kleuren voor aluminium ramen en deuren. Dit in zowel glanzend, mat of metallic afwerking.

aluminium ramen
aluminium ramen
aluminium ramen
aluminium ramen
U zoekt nieuwe Aluminium Ramen en Deuren?
Vul nu onderstaand formulier in en
ONTVANG SNEL EEN VRIJBLIJVENDE EN GRATIS OFFERTE!
[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Onze Partners voor Aluminium Ramen en Deuren

Waarom Aluminium Ramen en Deuren van Bagoteq?

Aluminium ramen en deuren dragen bij tot de duurzaamheid van uw project of woning. Ze zijn nagenoeg onverslijtbaar, kleurvast, krasvrij en inbraakveilig. Thermische onderbrekingen zorgen voor een complete warmte- en geluidsisolatie. Niet onbelangrijk is dat aluminium ramen zich perfect lenen voor grote raamoppervlakten dankzij de lichte, maar uiterst sterke profielen.

Aluminium ramen en deuren zijn ook stijlvol en tijdloos, zowel in klassieke, strakke, retro of hedendaagse uitvoering. Er is een ruim assortiment kleuren beschikbaar voor aluminium ramen en deuren. Dit in zowel glanzend, mat of metallic afwerking. Deze diversiteit maakt aluminium ramen en deuren geschikt voor zowel privéwoningen, bedrijfsgebouwen als projectbouw.

Tot slot zijn aluminium ramen en deuren heel onderhoudsvriendelijk.

Complementair Gamma

Raam- en deurprofielen van Aluk bieden Uf-waarden die in combinatie met isolerend glas leiden tot energiezuinige woningen en gebouwen. Onze gepatenteerde spidertechnologie gaat nog een stap verder en biedt, via ons HI-gamma, isolatiewaarden van een nog hogere kwaliteit. Voor passiefbouw bieden de reeksen b-Quick en Olympia zich aan.

Aluk, onze leverancier van aluminium raam- en deurprofielen, beschikt over een uitgebreid gamma van aluminium ramen en deuren. Het gamma dekt de volledige vraag van de markt.

 • Triton HI:
  het eerste aluminiumsysteem met Spider Technology

 • Hermes:
  3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium.

 • Themis:
  de steellook van stalen ramen in combinatie met de energie-efficiëntie van aluminium

 • Venta:
  nooit geziene opportuniteiten op het vlak van montage, duurzaamheid en isolatienormen.

 • Hestia:
  geïsoleerd systeem in hoogwaardig aluminium voor het vervaardigen van schuifelementen.

 • Kolos:
  het eerste hoog isolerend schuifdeursysteem met de gepatenteerde Spider Technnology.

REFERENTIES ALUMINIUM RAMEN en DEUREN

Een mooie combinatie van vakmanschap en schoonheid