PVC Deuren door Bagoteq

Uw voordeur is een blikvanger, nog meer dan andere buitendeuren. Maar u droomt ook van een huis waar u zich veilig voelt.
Onze PVC-deuren zijn extra inbraakbeveiligd en bieden bovendien een ongeëvenaarde thermische en akoestische isolatie, zodat u thuis tot rust kunt komen.

Voordeuren of buitendeuren vinden die aan al uw eisen voldoen? Dat is niet gemakkelijk. Met PVC deuren van Bagoteq hoeft u echter niet meer te kiezen tussen stijl en comfort.

Op het vlak van looks overtreft ons gamma de hoogste verwachtingen: moderne kleuren, hedendaagse lijnen die bij uw stijl passen, PVC schuifdeuren, PVC deuren op maat, en een opmerkelijke prijs-kwaliteitsverhouding … Onze PVC-deuren zijn ontworpen zodat u zich écht thuis voelt.

PVC Deuren 01
PVC Deuren 03
U zoekt nieuwe PVC Deuren?
Vul nu onderstaand formulier in en
ONTVANG SNEL EEN VRIJBLIJVENDE EN GRATIS OFFERTE!
[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

De Voordelen van PVC Deuren

  • Op maat gemaakt

  • Uitgebreid kleurenaanbod

  • Brandveilig & inbraakwerend

  • Budgetvriendelijk

  • Uitstekende isolatiewaarden

  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

  • Strak, speels, klassiek of modern

  • Onderhoudsvriendelijk & schimmelwerend

PVC Deuren, Met of zonder Glas?

Wij bieden in ons gamma een grote verscheidenheid aan modellen van PVC Deuren, met of zonder glasinzet.

PVC Glasdeur:
Bestaat uit een volledige glasplaat. Deze deur is zeer geschikt voor donkere ruimtes omdat ze een maximale lichtinval toelaat. Wordt vaak gekozen als achterdeur.

PVC Halfglasdeur:
Bij een halfglasdeur zit aan de onderkant een vulpaneel en aan de bovenkant glas. De uitvoering en afwerking van de onderste paneel is identiek aan het kader. In deze deur kan je bv. ook een honden- of kattenluik plaatsen.

PVC Paneeldeur:
Wil je inkijk vermijden of heb je liever niet teveel lichtinval? Dan is de paneeldeur een ideale keuze. Een paneeldeur heeft geen glas en is daarom ook lichter van structuur.

Super isolerend

PVC deuren bevatten uitstekende isolatiewaarden. PVC deuren zorgen ervoor dat je huis zijn warmte behoudt in de winter waardoor je bespaart op stookkosten. Op een warme zomerdag gaan de PVC deuren en ramen er dan weer net voor zorgen dat het in huis koel blijft zodat je kan besparen op airconditioning. Zo heb je met onze pvc ramen steeds de ideale temperatuur in huis.

Weinig onderhoud

PVC ramen & deuren zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen niet verrotten of roesten en gaan daarom extra lang mee. Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Veiligheid PVC deuren

Pvc deuren zijn de laatste jaren inbraakveiliger dan ooit. Daarenboven zijn PVC deuren ook brandveilig en zijn alle materialen 100% UV-bestendig.

Een goed alternatief?

Naast PVC deuren bieden wij tevens hoogst kwalitatieve Aluminium Deuren. U vindt hierover meer informatie op deze website via onderstaande knop.

REFERENTIES PVC DEUREN en RAMEN

Een mooie combinatie van vakmanschap en schoonheid