Aluminium Deuren door Bagoteq

De eerste indruk van een woning of een ruimte krijg je van zodra je voor de voordeur staat. Je voordeur is een blikvanger, nog meer dan andere buitendeuren.

Daarom hebben we een reeks prachtige aluminium deuren in ons gamma. Die doen stuk voor stuk recht aan de stijl van jouw huis: van moderne strakke profielen tot klassiek landelijk.

Vandaag de dag is isoleren belangrijker dan ooit. Aluminium deuren zijn strak en stijlvol en verlagen je energiefactuur drastisch dankzij hun isolerende factor. Aluminium deuren zijn daarenboven sterk, barst niet en is ongevoelig voor temperatuurschommelingen en vocht.

aluminium ramen
aluminium ramen
aluminium ramen
aluminium ramen
U zoekt nieuwe Aluminium Deuren?
Vul nu onderstaand formulier in en
ONTVANG SNEL EEN VRIJBLIJVENDE EN GRATIS OFFERTE!
CTA

De vele Voordelen van Aluminium Deuren

  • Duurzaam en vormvast

  • Licht en stevig

  • Brandveilig

  • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk

  • Milieuvriendelijk

  • Ideaal voor grote raampartijen

  • Ongevoelig voor weersinvloeden

  • Strak, speels, klassiek of modern

  • Alle gangbare RAL-kleuren

  • Optimale thermische en geluidsisolatie

Aluminium Deuren, Met of Zonder Glasinzet?

Wij bieden in ons gamma een grote verscheidenheid aan modellen van Aluminium Deuren, met of zonder glasinzet.

Aluminium Glasdeur:
Bestaat uit een volledige glasplaat. Deze deur is zeer geschikt voor donkere ruimtes omdat ze een maximale lichtinval toelaat. Wordt vaak gekozen als achterdeur.

Aluminium Halfglasdeur:
Bij een halfglasdeur zit aan de onderkant een vulpaneel en aan de bovenkant glas. De uitvoering en afwerking van de onderste paneel is identiek aan het kader. In deze deur kan je bv. ook een honden- of kattenluik plaatsen.

Aluminium Paneeldeur:
Wil je inkijk vermijden of heb je liever niet teveel lichtinval? Dan is de paneeldeur een ideale keuze. Een paneeldeur heeft geen glas en is daarom ook lichter van structuur.

Sterk en onderhoudsvriendelijk

Met aluminium deuren beschik je over een natuurlijk sterke en stabiele buitendeur die uitstekend isoleert.
Aluminium deuren zijn erg isolerend, want ze zijn voorzien van een thermische onderbreking waardoor er geen warmtegeleiding of condensatie plaatsvindt.

Verschillende kleuren en stijlen

Zowel onze aluminium ramen als aluminium deuren kunnen voorzien worden van uitgebreide kleurcombinaties waardoor je je huis een persoonlijke touch kan geven.
Er zijn veel kleuren en kleurcombinaties mogelijk. De binnen- en buitenzijde van je aluminium deur kunnen in een andere.

Een goed alternatief?

Naast aluminium deuren bieden wij tevens hoogst kwalitatieve PVC Deuren. U vindt hierover meer informatie op deze website via onderstaande knop.

Referenties Alumunium Deuren en Ramen

Een mooie combinatie van vakmanschap en schoonheid