Ontdek ons uitgebreid gamma aan Roma rolluiken!

Het hele jaar door zorgen rolluiken voor extra comfort en kan u de hele dag door genieten hoe u dat wil! In de winter houdt u de warmte binnen, en op warme dagen blijft het lekker fris in huis. Liever gedempt licht in uw woonkamer tijdens een zonovergoten dag? Of slaapt u graag in de volledige duisternis? Met rolluiken kiest u zelf hoeveel licht u in uw woning toelaat door de rolluiken op de gewenste hoogte neer te laten. Rolluiken verduisteren niet alleen, ze zorgen er ook voor dat u minder last heeft van straatlawaai.

En het mooist van al: deze investering betaalt zichzelf terug. Uw woning is beter geïsoleerd, waardoor u minder uitgeeft aan verwarming of koeling. Tel daarbij de extra privacy en het verhoogde gevoel van veiligheid, u zal uw rolluiken niet meer willen missen!

ROMA

Voorzetrolluiken

Indien uw ramen nog niet aan vervanging toe zijn, dan is een voorzetrolluik wellicht de ideale oplossing. Ook indien u nog geen rolluiken had geplaatst bij de bouw van uw woning komen voorzetrolluiken goed van pas. Voorzetrolluiken kunnen immers makkelijk nadien gemonteerd worden, zonder dat hierbij kap- of breekwerken komen kijken.

BAGOTEQ werkt enkel met voorzetsystemen van topkwaliteit. De volgeschuimde lamellen in dikwandig aluminium bandmateriaal waarborgen een uitstekende inbraakwering en isolatie tegen koude en warmte.

opbouwrolluik antwerpen
inbouwrolluiken antwerpen

Inbouwrolluiken

Overweegt u om te bouwen of te verbouwen? Laat dan meteen ook inbouwrolluiken installeren. Zodoende verhoogt u in één klap uw woon- of werkcomfort.
Inbouwrolluiken kunnen naadloos in uw gevel geïntegreerd worden.  Ze zijn onzichtbaar in de geopende stand en passen strak in het gevelvlak wanneer ze zijn neergelaten.

Vertrouw op BAGOTEQ om uw houten of pvc rolluikbladen door nieuwe pvc of dubbelwandige geïsoleerde aluminium lamellen te laten vervangen. Indien u bovendien opteert voor elektrische rolluiken wordt dit bijzonder comfortabel in gebruik.

REFERENTIES ROLLUIKEN

Een mooie combinatie van vakmanschap en schoonheid

Wenst u bijkomende inlichtingen over rolluiken of een vrijblijvende gratis offerte?

Neem nu contact op met ons.