Op vlak van ramen en deuren voor passief huizen werkt BAGOTEQ met het merk Download.
Voor Download is BAGOTEQ de exclusieve verdeler voor de provincie Antwerpen. Wij bieden twee variantes uit hun gamma:

Combinatie Hout & Aluminium

kunststof-aluminium

Combinatie Kunststof & Aluminium

OVER INTERNORM

Download is onze partner voor zowel passief ramen en deuren in zowel hout & aluminium als passief ramen en deuren in kunststof & aluminium. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over Internorm en waarom wij met u met hen de beste garantie tot kwaliteit kunnen aanbieden.

  • Pionier in passief ramen.

  • Een assortiment van thermisch isolerende en laagenergie- en passiefhuiskozijnen waarmee ze voorop lopen in de branche.

  • Zekerheid van een internationaal leidend merk.

Klik op het logo van Internorm om het vensterboek te downloaden.

Internorm is het toonaangevende merk in kozijnen en biedt veeleisende klanten concrete oplossingen voor ramen en deuren. Internorm biedt een productkwaliteit die vooruitstrevend is in de branche met hoge service van advisering en montage tot after-sales. Met Internorm is uw investering en waardestijging voor het totale project verzekerd.

Internorm ramen en deuren zijn door het onafhankelijke Passivhaus Institut Dr. Wolfgang Feist, gecertificeerd en voldoen aan de eisen die gesteld worden aan passief bouwen. Met 9 raam- en deurseries die bij het PHI in Darmstad gecertificeerd zijn – lopen zij voorop in Europa in de ontwikkeling van laagenergie- en passiefhuiskozijnen.

Internorm is met 1 miljoen geproduceerde kozijnen per jaar het grootste internationale merk voor ramen en deuren en staat voor topprodukten in kwaliteit, design en innovatie. Er zijn tot op heden al meer dan 18 miljoen kozijnen verkocht in Europa. Deze milestone in niet alleen motiverend voor Internorm maar schept ook de verplichting om nog meer verantwoordelijkheid te nemen richting onze klanten.

Waar het bij een perfect kozijn op aankomt: het moet betrouwbaar zijn, duurzaam beschermen, energie besparen, technisch doordacht zijn en een bijzonder mooie bron van licht zijn. Bij Internorm kunt op al deze eigenschappen rekenen. Dit bied voor architecten en ontwerpers maximale keuze uit kunststof / aluminium en hout / aluminium ramen, samengestelde kozijnen inclusief zonwering – vleugels wel in het zicht of juist niet. Standaard geleverd met verdekt ligend beslag en uitgevoerd met onze fix-o-round technologie. De buitengewone kwaliteit is te danken aan innovatiekracht en de bereidheid om voortdurend te verbeteren en in technisch opzicht permanent up-to-date te zijn.

Wenst u bijkomende inlichtingen over passief ramen en deuren,
of wenst u een vrijblijvende en gratis offerte?

Neem nu contact op met ons.