PVC Ramen door Bagoteq

PVC Ramen Antwerpen

Het is niet altijd gemakkelijk om te kiezen tussen aluminium of pvc raam- en deurprofielen. Beiden hebben voor- en nadelen. Waarbij aluminium uitblinkt in stevigheid zijn pvc ramen door SCHÜCO de beste keuze wat betreft isolatie en budgetvriendelijkheid.

PVC is van nature een isolerend materiaal, best vergelijkbaar met de warmtegeleidbaarheid van hout. En dat zal je ook meteen merken aan je energiefactuur.

PVC ramen van SCHÜCO zijn kleur- en vormvast. Ze zijn verkrijgbaar in vrijwel alle RAL kleuren en geven daardoor aan je huis een heel persoonlijke toets.

PVC Ramen 02
PVC Ramen 01
PVC Ramen 04
U zoekt nieuwe PVC Ramen?
Vul nu onderstaand formulier in en
ONTVANG SNEL EEN VRIJBLIJVENDE EN GRATIS OFFERTE!
[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

De Voordelen van PVC Ramen

  • Moderne Uitstraling

  • Brandveilig & inbraakwerend

  • Op maat gemaakt

  • Uitgebreid kleurenaanbod

  • Uitstekende isolatiewaarden

  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

  • Recycleerbaar

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Waarom is PVC zo populair?

De meeste mensen die een woning renoveren of een nieuwbouw plannen, kiezen voor PVC raam- en deurprofielen.  Waarom?

Het is de beste thermische en akoestische isolator. Het biedt veel mogelijkheden op vlak van inbraakbeveiliging en bovendien is het ook nog eens het vriendelijkst voor uw portefeuille.

PVC past ook bij alle bouwstijlen. Heb je een landelijke woning, een fermette, een moderne villa of een design huis? PVC komt in elk type woning tot zijn recht. Vergeet ook niet dat je ramen met een houtstructuur kan kiezen. Zo worden PVC raam- en deurprofielen mooi verwerkt zodat je het verschil met houten ramen nauwelijks ziet.

Veiligheid PVC ramen

PVC ramen zijn de laatste jaren inbraakveiliger dan ooit. Daarenboven zijn ze ook brandveilig en zijn alle materialen 100% UV-bestendig

Weinig onderhoud

PVC ramen & deuren zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen niet verrotten of roesten en gaan daarom extra lang mee. Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Jouw persoonlijke touch

Wij bieden een uitgebreide kleurencollectie aan waarbij je zeker en vast een passende kleur vindt naar je smaak. Bovendien kunnen onze pvc ramen op maat gemaakt worden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over afmetingen en ruimte.

Laat je informeren inzake premies

Voor elke verbouwer zijn er talloze beschikbare premies beschikbaar. Onze zowel onze PVC als aluminium ramen hebben zeer isolerende eigenschappen, dragen bij tot het beperken van warmteverlies en besparen u dus veel geld. Daarboven zijn er premies en voordelen voor energiezuinig buitenschrijnwerk van het Vlaamse Gewest en de netbeheerder.

Nadelen van PVC Ramen

Ondanks de vele voordelen van PVC ramen zijn er ook een aantal nadelen. Deze zijn echter beperkt en overschaduwen de voordelen zeker niet.
De grootste nadelen van PVC ramen zijn:

  • gevoelig voor krassen
  • Niet overschilderbaar.

Een goed alternatief?

Naast PVC ramen bieden wij tevens hoogst kwalitatieve Aluminium Ramen.

REFERENTIES PVC RAMEN en DEUREN

Een mooie combinatie van vakmanschap en schoonheid

ONZE PARTNERS

schuco-logo
ad megatec logo