Met screens houdt u de zon uit uw woonkamer of kantoorruimte. Ze kunnen gemonteerd worden op elk raamprofiel of elke gevel. De troeven van zonwerende screens:

  • Het blijft binnen lekker koel.

  • Het beeld van uw tv of pc blijft haarscherp.

  • U kan ongehinderd naar buiten kijken dankzij perforaties in het doek.

  • Geen verkleuring van meubels of gordijnen.

  • De bediening is eenvoudig.

Als erkend installateur levert en plaatst BAGOTEQ screens van Verano. Wenst u een stijlvolle en efficiënte zonwering voor uw interieur die bovendien veilig en kwalitatief is en u alle gewenste comfort biedt? Dan zijn onze Verano screens exact wat u zoekt. Wij stemmen onze service af op uw wensen!

ROMA

SCREENS – ZONWERING

Enorm effectief

Een screen van Verano bedekt uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt een screen één van de meest doeltreffende zonwering.

zonwering screens antwerpen
zonwering screens antwerpen

Strak en modern

Een screen geeft uw gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.

Door weer en wind

Een Verano® screen geeft u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de special stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: een screen is zeer stabiel, windvast en neemt geen ruimte in.

zonwering screens antwerpen
zonwering screens antwerpen

Perfect maatwerk

De standaard screen van Verano® is leverbaar in diverse modellen. U kunt o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Zo heeft u gegarandeerd een screen dat bij uw huis en uw smaak past.

Bedieningsgemak

Steeds meer mensen bedienen hun screen elektrisch. Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. Een afstandsbediening is ideaal om uw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

zonwering screens antwerpen

REFERENTIES ZONWERING SCREENS

Wenst u bijkomende inlichtingen over zonwering met screens
of wenst u een vrijblijvende en gratis offerte?

Neem nu contact op met ons.