BAGOTEQ levert en plaatst ook garagepoorten. Voor zowel sectionaalpoorten als rolpoorten bieden wij het gamma van Verano aan en zijn wij gespecialiseerde installateurs.  Wilt u een stijlvolle garagepoort die niet alleen mooi is maar ook veilig, kwalitatief hoogstaand en u alle comfort biedt waarnaar u verlangt? Dan zijn onze Verano garagepoorten uiterst gepast voor uw garage. Wij stemmen onze service af op uw wensen!

Logo-VABO

SECTIONAALPOORTEN

Goed geïsoleerde sectionaalpoorten

Vervang uw oude, instabiele en tochtige poort door een sectionaalpoort van Verano®. Onze sectionaalpoorten zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn robuust en geven tocht geen kans. Zo creëert u een goed geïsoleerde en veilige garage. En niet onbelangrijk: u bespaart energie.

sectionaalpoorten antwerpen 1
garagepoort sectionaalpoort antwerpen 35

Veiligheid voor alles

Sectionaalpoorten van Verano® zijn inbraakwerend en dus uitermate veilig. Indien buitenstaanders de sectionaalpoort trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de sectionaalpoort te blokkeren. Bovendien hoeft u niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de sectionaalpoort, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie.

Onovertroffen maatwerk

Verano® sectionaalpoorten worden op maat gemaakt. Zo passen sectionaalpoorten altijd naadloos in uw garage. Bovendien zijn er verschillende panelen, zodat u de sectionaalpoort helemaal kunt afstemmen op uw smaak. Kies voor een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt. Er zijn gestreepte profielen (met horizontale groeven) en een profiel met een rechthoekig reliëfvlak (een cassettemotief).

garagepoort sectionaalpoort antwerpen 36
garagepoort sectionaalpoort kleuren

De kleur van uw garagedeur

Uw huis lijkt groter wanneer de sectionaalpoort dezelfde kleur heeft als de rest van uw gevel. Daarom zijn sectionaalpoorten van Verano® in alle RAL-kleuren te verkrijgen. Bovendien is er een ruime keus uit houtnerf- en metallic-folies, zodat de garagedeuren qua kleur en structuur afgestemd kunnen worden op de ramen van uw huis. De sectionaalpoorten zijn afgewerkt met een speciale coating, die weerbestendig is.

Op afstand bedienbaar

Onze sectionaalpoorten zijn op afstand bedienbaar. Zo kunt u de sectionaalpoort, wanneer u thuiskomt, met één druk op de knop automatisch openen. Met de poortopener opent, sluit of stopt u de sectionaalpoort snel en geruisloos.

garagepoort sectionaalpoort antwerpen 37

REALISATIES GARAGEPOORTEN

Wenst u bijkomende inlichtingen over garagepoorten of een vrijblijvende en gratis offerte?

Neem nu contact op met ons.