PVC Schuiframen door Bagoteq

Onze kunststof schuif- en hefschuiframen zijn uitstekend geïsoleerd en zorgen voor extra bewegingsruimte: het raam vormt één geheel met de tuin, balkon en terras. Deze vergroten de woonruimte met een maximum aan transparantie en lichtinval. Met schuifdeuren ontstaan er ruimtes vol licht, die zich tot in de natuur uitstrekken.

PVC schuiframen antwerpen 02
PVC schuiframen antwerpen 04
PVC schuiframen antwerpen 03
PVC schuiframen antwerpen 01
U zoekt een nieuwe PVC Schuifraam?
Vul nu onderstaand formulier in en
ONTVANG SNEL EEN VRIJBLIJVENDE EN GRATIS OFFERTE!
[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

De Voordelen van PVC Schuiframen

Onze schuiframen beschikken over thermische isolatie waardoor er altijd een aangenaam binnenklimaat aanwezig is. Voor een goed geweten bij het verwarmen. Voor lage kosten voor koeling bij hoge buitentemperaturen. Kortom: voor een verantwoordelijk gebruik van energie.

Onze schuiframen voldoen vrijwel aan alle wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en design en doen daarbij recht aan de hoge veiligheidsnormen die worden vereist.
Een tastbaar voordeel vloeit voort uit de hoge materiaalstabiliteit van aluminium profielen, wat bijdraagt tot een betere inbraakbeveiliging.

Verhoogd wooncomfort door gebouwautomatisering. Voor het openen of sluiten van grote deuren hebt u niet meer dan uw pink nodig. Een snelle blik is genoeg om te zien of alle deuren gesloten zijn. Hoe eenvoudiger hefschuifdeuren kunnen worden bewogen, hoe beter u met deze deuren uit de voeten kunt. Daarom heeft Schüco de e-slide-techniek ontwikkeld. Dankzij deze techniek kunnen vleugelgewichten tot maximaal 250 kg of elementen van 3 bij 3 meter volautomatisch, zeer stil en snel worden bewogen. Kinderen, ouderen en minder validen zullen dit erg waarderen.

Zichtbare individualiteit op het eerste gezicht. Wij bieden u de mogelijkheid naar wens de vorm, functie, kleur en techniek van uw schuiframen te koppelen en ze harmonisch met uw ramen te combineren. Zo krijgt elk gebouw een uniek karakter, zijn eigen karakter.

Schüco PVC Schuiframen

Veelzijdige openingsvarianten

Schuiframen van Bagoteq overtuigen door perfecte functionaliteit en bieden daarnaast dankzij de veelzijdige openingsvarianten heel bijzondere vormgevingsmogelijkheden:

  • Schuifdeuren
  • Hefschuifdeuren
  • Parallel-afstel-schuif/kiep-deuren (PASK-deuren)
  • Vouwschuifdeuren

Door de grote verscheidenheid aan kleuren en profielen kunnen de transparante schuifconstructies zowel binnen als buiten perfect op de architectuur van het huis of de serre worden afgestemd. Zo wordt een harmonisch totaalbeeld gecreëerd en worden optisch interessante accenten benadrukt.

Super isolerend

PVC schuiframen bevatten uitstekende isolatiewaarden. PVC schuifdeuren zorgen ervoor dat je huis zijn warmte behoudt in de winter waardoor je bespaart op stookkosten. Op een warme zomerdag gaan de PVC schuifdeuren en -ramen er dan weer net voor zorgen dat het in huis koel blijft zodat je kan besparen op airconditioning. Zo heb je met onze pvc schuiframen steeds de ideale temperatuur in huis.

Weinig onderhoud

PVC schuiframen & -deuren zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen niet verrotten of roesten en gaan daarom extra lang mee. Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Veiligheid PVC schuifdeuren

Pvc schuifdeuren zijn de laatste jaren inbraakveiliger dan ooit. Daarenboven zijn PVC schuifdeuren ook brandveilig en zijn alle materialen 100% UV-bestendig.

Een goed alternatief?

Naast PVC schuifdeuren bieden wij tevens hoogst kwalitatieve Aluminium Deuren. U vindt hierover meer informatie op deze website via onderstaande knop.

REFERENTIES PVC SCHUIFRAMEN

Een mooie combinatie van vakmanschap en schoonheid